Selamat Hari Raya

Selamat Hari Raya

welcome

welcome

HIGHLITE

ISU SEMASA

PRODUK PENGGUNA DAN MAKANAN YANG SIGNIFIKAN MENDATANGKAN KANSER

..memakan satay bersama karbon yang terhasil selepas pembakaran akan mendatangkan kesan karsinogen! Karsinogen adalah suatu keadaan yang menyebabkan barah... lagi

Saturday, March 13, 2010

Fungsi Jeli Gamat Gold

Ekstrak baka Gamat Emas tulen, 80% kolagen, kaya dengan zat galian.

- Baik untuk wanita selepas bersalin, membantu menyembuh luka-luka pembedahan dan memulihkan fungsi sistem peranakan

- Mempercepatkan pemulihan tenaga dan mengelakkan keletihan.

- Membantu penyembuhan ulser, gastrik dan pendarahan usus.

- Mengurangkan sakit urat dan kesakitan pada otot badan dan sendi

- Membantu mengurangkan simptom sembelit dan penyembuhan masalah buasir.

- Menenangkan fikiran dan mengurangkan tekanan.

- Bertindak sebagai pelali atau sebagai penahan sakit semulajadi.

- Mengurangkan penyakit resdung dan asma atau lelah.

- Merangsang kecantikan kulit, meningkatkan peredaran darah, menguatkan struktur, melembutkan serta mempertahankan penuaan pada kulit.

- Mencegah kanser.

- Menyembuhkan kulit terbakar, menghidupkan tisu & sel badan.

- Boleh membuang toksik dalam badan.

- Boleh menghentikan batuk, selsema (mengeluarkan kahak).

- Boleh merawatkan penyakit seperti paru-paru, tekanan darah rendah, mati pucuk, darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, gout dan lain-lain.

Klik sini untuk info produk :


HARGA : RM 69.50


Borang Tempahan (klik sini)

8 comments:

  1. menarik kan khasiatnya..tidak disangka gamat sekecil tapak tangan mempunyai khasiat yang begitu tinggi.

    ReplyDelete
  2. tapi the best kalau nak kesan yg lebih ketara amalkan jeligamat gold dgn spirulina..baru power.

    ReplyDelete
  3. ape beza jeli gamat dgn jeli gamat gold

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam.

      bezanya Jeli Gamat Gold bertindak 2 kali ganda drpd yg lama. Ibarat 2 botol jeli gamat bersamaan dgn 1 botol jeli gamat gold shj dr segi keberkesanannya. ni kerana dlm gamat gold kita tingkat 30% ekstrak gamat emas tuk kesan yg optimum. sebab tu bg mereka yg pertama kali makan terutama yg da masalah kesihatan dlm masa 2-3 hari telah mula merasakan kesannya. Lagi pun tidak lama lagi pengeluaran jeli gamat akan diberhentikan dan memfokus kepada jeli gamat gold shj.

      Delete
  4. Salam sejahtera.anak saya kini berusia 3 tahun menghidap sakit jantung berlubang sejak lahir dan dijadual untuk membuat pembedahan (jika perlu)pada usia 5 tahun nanti. Saya nak tahu adakah jeli gamat gold ini sesuai diberi kepadanya dan bagimana nak guna. Terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam sejahtera jacy.

      Bagi kes jantung berlubang alhamdulillah kita dah ramai testimoni2 yang telah mencuba jeli gamat gold. sehingga ada yang akhirnya tidak jadi melakukan pembedahan kerana lubang tersebut telah pun tertutup. Gamat mempunyai elemen memulih dan memelihara sel..ia merangsang pertumbuhan sel2 baru yang sihat yg akhirnya akan menutup lubang pada bahagian jantung tersebut. Cuma bagi membantu kesihatan anak puan lebih baik sy cadangkan puan beri juga anak makan jeli gamat gold bersama krill omega plus untuk fungsi jantung dan spirulina pacifica untuk memberi khasiat yang maksimum pd sel untuk berfungsi dgn baik.

      Delete
  5. Salam sejahtera..
    Terima kasih atas penjelasan yang sangat melegakan dari encik. Saya dah mulakan beri anak saya jely gamat gold ni sejak 2minggu lalu atas bantuan seorang rakan yang suggest produk ni dari kl. Saya nak tahu kalau d area kota kinabalu sabah ada stokis yg edar produk ni supaya senang saya nak dapatkan produk yang encik sarankan. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam sejahtera jacy. Macam mana keadaan anak. Since d kk susah nk dptkan stok. Sy cdg jacy register jd member. Amik stok 10 botol lebih jimat sebenarnya.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...